Wednesday, 2 July 2014

Vivix;Supplement untuk Mereka yang Mementingkan Kesihatan dan Kecantikan

Alhamdulillah...berkat bulan Ramadhan ini, promo Shaklee pada bulan ini ialah Vivix Shaklee (Buy 6 Free 1). Vivix Shaklee merupakan antara makanan tambahan yang terbaik dari Shaklee untuk anda yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan juga awet muda.

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, jantung, masalah sendi dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Promo Vivix July 2014
Kenapa Vivix Shaklee?

Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  

-Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalamai kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA set tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

-Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

-Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan (awet muda gitu)

Testimoni Vivix Shaklee
Ramai pengguna vivix yang berpuas hati dengan minuman hebat ini. Klik Sini lagi pelbagai koleksi testimoni Vivix.

Order Vivix di sini.

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

1 comment:

  1. VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, jantung, masalah sendi dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas. Promosi Buy 6 Free 1 masih lagi berlangsung.sms/whatsapp yati untuk order...

    ReplyDelete