Monday, 8 July 2019

Pentingnya Vitamin C untuk Kecantikan dan Kesihatan anda

Tahukah Anda?

Tubuh kita mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak mampu menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, kita perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh kita melalui pemakanan harian dan suplemen.

Bagi anda yang kerap demam,kerap selsema, atau mudah berjangkit dengan orang sekeliling,anda boleh tingkatkan sistem imunisasi badan dengan Vitamin C.

Vitamin C Shaklee tidak asing lagi dikalangan remaja dan juga pengguna produk shaklee. Ini kerana,Vitamin C Shaklee sangat istimewa lain dari produk vitamin C yang ada dipasaran.

 Order Vitamin C
Keistimewaan Shaklee

  • Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
  • Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

 Order Vitamin C Shaklee
 Order Vitamin C

❤Antara manfaat Vitamin C Shaklee yang mendapat permintaan tinggi ialah❤


  • Merangsang pembentukan kolagen,melambatkan penuaan,mencantikkan kulit.
  • Memperbaiki masalah pendarahan gusi,kecederaan yang lambat sembuh,kulit kering,ruam.
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan,elak badan mudah terkena jangkitan virus,demam,selsema.
  • Mengekalkan kolestrol sihat,memperbaiki insomnia seperti stress dan keresahan
  • Mencantikkan kulit,memperbaiki tekstur kulit yang kusam & pucat


 Order Vitamin C
Manfaat Vitamin C Shaklee

Jom kita laburkan wang kita untuk sebuah kesihatan dan kecantikan berpanjangan. Kalau bukan kita sendiri yang perlu jaga amanah yang Allah berikan untuk kita siapa lagi kan.Bila kita sihat dan cantik,orang sekeliling kita akan turut merasa sama.Bagaimana nak order?Nak order vitamin c sendiri?Mudah sahaja.

Klik esell di bawah untuk pembelian terus secara online. Pembayaran boleh dilakukan secara debit kad atau kredit kad.


 Order Vitamin C Shaklee
Order Vitamin C SHaklee Klik Gambar Pada esell

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!

Nak Tahu 5 Langkah Mudah Hilangkan Jeragat Dengan Berkesan?Klik SINI


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
Sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 6 May 2019

Tips Cergas Semasa Berpuasa Dengan Set Ramadhan Shaklee


Alhamdulillah, hari ini 6 May 2019,hari pertama umat islam berpuasa di bulan Ramadhan. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang kepada kami untuk beramal ibadah di bulan yang penuh keberkatan untuk semua.



Kali ini,yati nak kongsikan Set Vitamin Ramadhan Shaklee untuk anda amalkan sewaktu bersahur dan juga berbuka puasa. Bonus untuk anda yang ada gastrik,ibu menyusu,kerja berat,nak turunkan berat badan kerana Set Ramadhan Shaklee akan membantu anda untuk berpuasa dengan sihat dan cergas.

Jika badan kita letih,lesu,gastik sudah pasti sedikit sebanyak mengganggu kerja harian kita kan?

Set Ramadhan Shaklee terdiri daripada, Mealshakes, Performance Drink , ESP Soy Protein Isolate Powder dan Lecithin. Sesuai untuk semua golongan kanak-kanak, Ibu Menyusu, Pekerja, Pelajar dan Warga Emas.


Bagaimana Set Ramadhan Shaklee Membantu?



Dengan Set Ramadhan Shaklee anda dapat:

  • Paras gula dalam darah kekal stabil lebih lama
  • Sesuai untuk orang yang ada kencing manis
  • Tiada kandungan gula tambahan dan pengawet
  • Rasa bertenaga dan rasa kenyang lebih lama
  • Memenuhi keperluan nutrisi harian
  • Membantu untuk memecahkan lemak

1. ESP Energizing Soy Protein (MENGEKALKAN RASA KENYANG YANG LEBIH LAMA)


-Membekalkan LONG LASTING ENERGY,memberikan tenaga. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan kulit walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.


2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (PD) (MENGURANGKAN RASA HAUS & MENGEKALKAN HIDRASI BADAN)



-Minuman isotonik semulajadi rendah sodium dan gula. PD mengurangkan kehilangan bendalir (air) dari tubuh kita, yang sememangnya berlaku apabila kita berpuasa. Badan kita akan kekeringan air (di dalam) kesan daripada metabolisma badan dan kerja-kerja seharian yang dilakukan. Jadi, PD mampu menyokong tahap hidrasi dan menjaga kandungan air dalam tubuh kita.Air Isotonik tanpa gas.


3. MEAL SHAKES (Kurang Rasa Letih) (MEMBERI TENAGA & MENGURANGKAN RASA LETIH)




-Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
Multivitamin dalam bentuk serbuk yang lengkap dengan protein dan serat. Rasa French Vanilla yang lazat & harum.

4.LECITHIN (PENGEMULSI LEMAK)





-Pemecah lemak, membantu proses penurunan berat badan. Membantu menurunkan paras kolesterol jahat LDL. Sumber kolina untuk fungsi otak.

Jadikan Ramadhan kali ini, Ramadhan yang terbaik dari sebelum-belumya.Kerana kita tidak pasti adakah masih diberi kesempatan oleh Allah untuk Ramadhan tahun hadapan.Bila kesihatan terjamin,amal ibadat pun berjalan lancar.

Dapatkan Set Ramadhan Shaklee sekarang,hubungi 013 222 1663 atau boleh klik esell di bawah untuk pembelian terus secara online. Pembayaran boleh dilakukan secara debit kad atau kredit kad.

 Order-Set_Ramadhan-Shaklee
Order Terus Secara Online

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 18 March 2019

Vitamin Untuk Jantung;Vivix Shaklee

DOKTOR BAGI TEMPOH 3 BULAN,JIKA TIDAK KENA OPERATION UNTUK PASANG BELON

Alhamdulillah perkara yang paling menggembirakan kita bila orang yang kita sayang semakin baik kondisi kesihatan nya.

Komplikasi jantung , buah pinggang dan kolestrol memang amat kritikal sehingga perlu dioperate sekiranya tidak ada perubahan selama 3 bulan. .
Syukur menantu ni bertindak segera dan bijak ambik ikhtiar VIVIX untuk ibu mertua tersayang. .
Kesihatan ibu lebih bernilai dari wang ringgit.

-Jika bermanfaat buat semua dipersilakan share testimoni ini.

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE


Vivix Shaklee sangat banyak khasiatnya dan sangat terkenal dikalangan pesakit jantung, kencing manis, angin ahmar, jantung, sakit sendi  dan juga kecantikan.

Vivix sejenis minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix sangat unik.

Polifenol nie terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Antioksida inilah yang membantu mengurangkan radikal bebas di dalam badan.

Radikal bebas ini umpama pencemaran di dalam badan. Punca radikal bebas ini wujud di dalam badan disebabkan faktor pemakanan, minuman, tekanan perasaaan(Stress)udara dan sekeliling kita. Apabila radikal bebas ini banyak di dalam badan, ia menyebabkan pertahanan badan lemah, dan DNA mula merosot.Kesannya badan kita akan mendapat pelbagai penyakit.

Vivix membantu memperbaiki sel dan DNA manusia. Apabila sel dan DNA semakin baik, pertahanan badan semakin kuat. Ini membantu seseorang untuk menjadi semakin sihat dan mampu melawan punca-punca penyakit kronik.

Kebanyakan orang yang mengambil Vivix merasakan badan mula semakin cergas, tidak mudah letih dan kulit semakin cantik.


Vivix_Shaklee_Jantung

Testimoni Vivix membantu mama yang selalu kebas badan,jantung laju dan jadi penat,sesak nafas bertambah baik selepas mengamalkan vivix secara konsisten selama 3 bulan. Lagi best jeragat mama pun dah tak ada. Kesihatan dapat,kulit cantik pun dapat.Memang berbaloi.
Testimoni_Vivix_Shaklee_Jantung

\

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Order_Vitamin_shaklee


Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Wednesday, 9 January 2019

TESTIMONI;KITARAN HAID TERATUR DAN TIADA LAGI TUMPAH DARAH DENGAN SHAKLEE

Kitaran haid yang tidak teratur seringkali membuatkan seorang wanita menjadi stress dan risau jika ada sesuatu yang tidak kena pada mereka.Masalah ini akan menjadi bertambah rumit apabila anda merancang untuk hamil.

Kali ini,saya kongsikan bagaimana pengalaman Puan Nurul Atikah mengalami masalah haid yang tidak teratur dan ikhtiar dengan vitamin shaklee. Jom kita ikuti kisah menusuk kalbu Puan Atikah.


Testimoni_Kitaran_Haid_Teratur



TESTIMONI : NURUL ATIKAH MOHD KHALID

Assalamualaikum.. Saya Nurul Atikah berusia 30 tahun.. Hari ini saya ingin berkongsi pengalaman saya bersama anda semua..
Selepas saya berkahwin saya mengalami masalah haid yangg tidak teratur dan haid berpanjangan sehingga sebulan lama nya..
Malah saya juga pernah mengalami haid atau tumpah darah yang terlalu banyak.. Sehari sampai 10 keping yg bersaiz besar.. Sehinggakan terpaksa memakai pampers budak..
Bila berlaku keluar darah yang terlalu banyak menyebabkan badan saya terlalu letih, pucat, sesak nafas dan HB saya terlalu rendah sehingga ke angka 8.
Ketika itu jugalah saya akan di kejarkan ke hospital untuk mendapat rawatan. Setiba di hospital dengan keadaan HB yang terlalu rendah maka bermulalah "Check In hospital" dua hari satu malam...huhuhu
Bila kena tahan di wad... Ramai doktor datang untuk buat rawatan.. Saya redha apa yang di katakan oleh doktor.
Tapi masalah tetap sama.. Keadaan saya semua ok.. Cumanya dinding rahim saya terlalu tebal itu menyebabkan Haid yg berpanjangan.
Doktor ada menyuruh saya kawal pemakanan dan emosi.. Doktor kata itu salah satu puncanya.. Menyebabkan hormon tidak stabil..
Keluar wad doktor akan bekalkan saya bermacam jenis ubat.. Ada yang sampai tidak termakan.. Tapi keadaan saya sama... 3 bulan sekali akan berlaku kes yang sama.. Huhuhuhu
Setiap 3 bulan sekali jugalah saya akan datang hospital untuk berjumpa doktor O&G.. Masa itu dengarlah bebelan dari doktor.. Sebab dinding rahim saya masih tebal..
Sehinggalah pada tahun 2017,saya nekad tuk konsisten dengan GLA Complex. Saya ambil setiap hari.
Bulan 11 / 2017 saya datang buat rawatan susulan.. "Dinding Rahim awak kelihatan cantik.. Masalah lain pun tiada... Awak masih alami masalah period?.."
.Selepas doktor tanya begitu baru saya perasan.,saya dah lama tak alami datang haid yang berpanjangan ataupun tumpah darah yang terlalu banyak. Datang dalam keadaan normal dan teratur.
Saya katakan pada doktor yang saya sudah tiada masalah tersebut dan kitaran haid saya mula teratur...Alhamdulillah...
Doktor tanya saya ada makan ubat apa-apa selain dari hospital.Saya katakan saya ambil supplement Shaklee... Doktor terus suruh saya konsisten dan tiada lagi ubat dari hospital.. 
Bulan 3 2018 selepas saya buat HSG dan resultnya Alhmdulillah tiada masalah apa-apa di rahim saya malahan saluran Tiub Fallopio saya tidak tersumbat.
Doktor suruh saya kawal Emosi, Jangan stress dan jaga hormon.. Untuk dapatkan kitaran haid yang teratur..
Kenapa saya ambil GLA complex?
1. Membantu keseimbangan hormon
2. Melancarkan kitaran haid
3. Membantu meningkatkan kesuburan
4. Membantu masalah menopaus
5. Mengurangkan pembekuan darah yang menyebabkan arteri tersumbat
6. Membantu menghalang pembentukan sel-sel kanser
Alhamdulillah dengan izin Allah bersama shaklee asbab kitaran haid saya mula teratur dan tiada masalah haid berpanjangan ataupun tumpah darah.. Doakan saya terus sihat dan di beri rezeki zuriat... Amin..
Inilah Shaklee Effect saya.. Anda bila lagi?

Semoga kisah Puan Atikah dapat membantu sedikit sebanyak bagi anda yang ada masalah kitaran haid yang tidak teratur.

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Order Vitamin Secara Terus

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 

KETAHUI RAHSIA MUDAH HAMIL DAN DAPAT ZURIAT SENDIRI



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663 ID No :909121
COD :Pasir Mas, Kota Bharu, Wakaf CHe Yeh, Tanah Merah, Kok Lanas,Rantau Panjang, Pasir Pekan, Tendong