Sunday, 28 October 2018

5 Tips Memilih Skincare Yang Selamat Untuk Kulit Cantik Dan Sihat


Kalau dah namanya perempuan,perasaan nak cantik, nak putih berseri,nak awet muda tu mesti perkara utama yang difikirkan.Tahu tak,sekarangni lelaki dan perempuan semuanya mesti kena jaga kulit wajah.

Tapi tak ramai yang tahu cara nak memilih skincare yang betul-betul selamat untuk menjadikan kulit kita cantik serta awet muda.Jangan disebabkan perasaan gairah kita yang semuanya nak cepat,nak cepat cantik,nak cepat hilang jerawat,nak cepat kulit tegang menyebabkan kita merana bertahun-tahun disebabkan salah pilih skincare.



5 Tips Untuk Memilih Skincare Yang Selamat Untuk Kulit Cantik

1.Ketahui Jenis Kulit

Semua orang ada jenis kulit yang tersendiri.Kenal pasti jenis kulit anda.kerana ada skincare yang dikhaskan untuk kulit berminyak,ada yang kulit kering dan ada untuk kulit sensetive. Jika anda sendiri tidak pasti jenis kulit muka anda, jumpa dengan ahli dermatologi untuk dapatkan nasihat.

2.Mempunyai Lulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)

Pastikan skincare yang anda pilih lulus KKM. Ini kerana,produk yang tidak lulus KKM memberi kesan bahaya bukan sahaja kepada kulit anda malah juga kepada kesihatan anda. . Jadi kerana itu kita sebagai pengguna perlu pandai memilih produk yang diluluskan KKM. Jangan kerana murah dan juga kerana iklan yang menarik anda terus memilih tanpa asal usul periksa sama ada produk tersebut mempunyai lulusan KKM ataupun tidak.

3.Bebas Merkuri, Hydroquinone, Arbutin dan Steroid

Pastikan skincare yang anda pilih tidak mengandungi bahan-bahan di atas.Ini kerana bahan-bahan ini sangat berbahaya kepada kulit. Ingat,jangan kerana sifat tak sabar kita nak cepat cantik,merana sepanjang hidup.Sabar itu kan indah. 

4.Terbuat dari bahan semulajadi, tidak mengandungi pewarna dan pewangi tambahan

Pastikan bahan-bahan yang digunakan adalah terdiri daripada bahan-bahan smeulajadi,bebas dari kimia berbahaya.Pewarna dan pewangi tambahan adalah bahan kimia yang tidak memberi manfaat kepada kulit.

5.Pilih yang bersifat water-based formula bukannya oil-based formula

Kenapa kita mesti pilih skincare yang bersifat water -based? Ini kerana 70% tubuh kita adalah air, skincare yang baik adalah yang menjaga kadar air atau kelembapan diwajah kita. Skincare oil-based akan menyumbat pori-pori dan juga akan menyebabkan kotoran mudah terlekat di wajah kerana skincare kita berminyak.

Cara nak tahu skincare kita water-based atau sebaliknya,cuba sapu krim di tangan dan tunggu beberapa minit,kemudian taburkan serbuk teh kering dan tepuk tangan kita.Jika serbuk daun teh melekat di tangan ertinya skincare kita adalah oil-based.


YOUTH Shaklee Skincare Produk Penjagaan Muka Selamat Berkesan

Kenapa Youth Shaklee Selamat dan Berkesan?

Youth keberkesanannya telah dibuktikan melalui ujian klinikal.Ujian klinikal ini telah direka oleh World Class Skin Expert dengan menggunakan skin age index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Shaklee ambil masa 8 tahun untuk hasilkan skincare youth ni,bayangkan masa yang lama shaklee ambil bagi memastikan youth memberi kesan yang paling baik kepada pengguna dan sekaligus menjadikan youth skincare terbaik di dunia.


Youth-Shaklee-Skincare-Selamat-terbaik

Produk-produk youth adalah :
  • 100% vegan, iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Hipoalergenik, bermaksud tindak balas terhadap alergi adalah paling minimum lepas pakai skincare ni
  • Non-Comedogenic, tidak menyumbatkan liang roma
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi, bermaksud selamat untuk mata
  • Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya
Set penjagaan kulit lengkap youth membantu menangani;
  • Tanda-tanda penuaan
  • Mengurangkan kedutan
  • Bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi
  • Memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari
  • Meningkatkan kecerahan dan seri wajah
Rangkaian Skincare Youth terdiri daripada


Cleanser-Youth-Shaklee
1.LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.


Toner-Youth-Shaklee
2.PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.


Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

Serum-Youth-Shaklee
3.YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.


Krim-Siang_Moisturizer-Youth

4.AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambah baikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract
Krim-Malam_youth-Shaklee-Rich
5.ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH
Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba

Krim-Malam-Youth-Shaklee
6.ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus



7.RESTORING EYE TREATMENT

  • MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap.Ianya bukan sekadar untuk mata.
  • Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.* 
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.** 
  • Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat. ** 
  • Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan? 

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.
**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

Keistimewaan Shaklee
• 100% VEGAN • TANPA PARABEN • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Bahan-bahan Utama
Peptide Blend, Licorice Extract, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis, Hyaluronic Acid, Muscadine Grape, and Vital Repair+® Complex.

Yati kongsikan Testimoni Terbukti dengan Youth Shaklee untuk perkongsian bersama.

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE SKINCARE SELAMAT,BERKESAN & TERBAIK



TRANSFORMASI DIRI YANG BAHARU DENGAN YOUTH SEMUANYA TIDAK MUSTAHIL

Kenapa shaklee tidak menggunakan model yang dah cantik untuk promote youth shaklee?Sebabnya shaklee ingin buktikan dengan youth shaklee sesiapa sahaja dapat merasa perubahan dari kulit bermasalah kepada kulit yang sihat,malah ianya terbukti secara ujian klinikal lebih muda dari usia sebenar.

Jom kita lihat perubahan Elly Fhriscka Matin setelah menggunakan Set Skincare Youth Shaklee

Sebelum
Kulit sangat kering
Kulit kemerahan
Tona kulit tidak sekata

Selepas
Kulit halus & lembap
Kulit berseri & cerah
Tona kulit lebih sekata


Testimoni-Youth-Shaklee-Jerawat-Hilang

Dengan Skincare Youth Shaklee,kulit anda akan mengalami perubahan yang ketara.Tiada lagi masalah kulit (jerawat/jeragat) menghantui anda. Jangan terkejut jika wajah anda kelihatan muda remaja dari usia.Youth mampu merialisasikan kulit cantik seperti model antarabangsa.Dapatkan skincare terbaik di dunia sekarang.Takkan nak tengok orang je cantik.

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.

Order_youth_Shaklee


Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 
TESTIMONI BERKESAN DENGAN YOUTH SHAKLEE YANG ANDA PERLU LIHAT.KLIK SINI

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Thursday, 11 October 2018

TESTIMONI:MASALAH ANGIN DAN PENING HILANG DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Assalamualaikum,salam sejahtera.Semoga semua pembaca blog yati sentiasa dalam keadaan sihat wal afiah.Aamiin

Kali ini yati nak kongsikan berita gembira customer yati sendiri yang mengamalkan vitamin shaklee. Alhamdulillah,syukur sangat ikhtiar kak yah untuk masalah angin yang kronik dan pening hanyut beransur pulih.

Tengoklah gambar kak yah tu,ceria akn..suka sangat yati.Sebelumni masa yati COD vitamin awal tu,kak yah nampak sangatlah tak sihat,senyum pun tak berapa nak senyum.Kali ini seronok kak yah bercerita rasa segar bila konsisten vitamin shaklee.

Kak Yah Tambah Order Vitamin C
Sedikit perkongsian tentang customer yati 

Banyak sangat shaklee effect dengan kak yah selepas makan vitamin shaklee.
Bermula dengan vitamin: Ostematrix+Garlic+Pepermint kemudian tambah pula dengan B complex..dan hari ini tambah vitamin baru lagi iaitu vitamin C.

Masalah:

1.Mengalami masalah angin dalam badan yang sangat kronik.
2.Pening kepala sehingga tidak dapat berniaga,buka kedai makan.
3.Tangan kebas

Selepas amal vitamin shaklee:

1.Masalah angin sampai naik kepala banyak sangat berkurang,dah tak rasa pedih ulu hati.
2.Pening kepala berkurang
3.Rasa badan sangat sihat berbanding sebelum kenal shaklee.

Alhamdulillah.Semoga dapat manfaat vitamin sepenuhnya.Aamiin

Anda mengalami masalah sama dengan kak yah?Jangan risau,hubungi yati untuk konsultation dan cadangan vitamin yang sesuai. Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Anda mengalami masalah ANEMIA?

Tanda-tanda kekurangan zat besi:

- Badan letih dan lesu
- Kulit kelihatan pucat
- Sering hilang fokus
- Semput
- Sakit kepala
- Jantung berdebar
- Sering lupa
- Tersangat kurus
- Bagi ibu menyusu mungkin mengalami kekurangan susu badan
- Bagi ibu hamil mungkin mengalami masalah dengan kandungan

TIPS UNTUK TANGANI MASALAH ANEMIA.BACA SINI.


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Friday, 5 October 2018

3 PETUA CANTIK BERSERI TANPA BAHAN KIMIA

Apabila bercerita tentang kecantikan,selalunya kaum wanita yang lebih berminat atau teruja dengan kecantikan kulit wajah ni kan?Tetapi pada masa sekarang,kaum adam juga sudah sedar dan menjaga kecantikan kulit wajah,kadang-kadang kaum adam lagi prihatin tentang penjagaan kulit berbanding kaum wanita.



Petua kali ini,yati nak kongsikan bagaimana dengan hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi yang ada di dapur kita untuk dapatkan kulit yang halus,licin dan jerawat cepat kecut.

3 PETUA CANTIK BERSERI TANPA BAHAN KIMIA


1.AIR PUTIH

-Kulit amat memerlukan air putih untuk memelihara kelembapan kulit. AIr juga memastikan kulit wajah lebih halus dan bersih.

-Pengambilan air putih yang mencukupi boleh menyingkirkan toksin dan memastikan buanh pinggang dan hati berfungsi dengan baik.

-Bagaimana ingin pastikan badan kita sudah cukup air dalam sehari?Senang je,apabila kita membuang air kecil,pastikan air kecil kita jernih dan tidak bberarna kuning.Jika jernih ini menandakan badan kita cukup air masak.




2.BUAH TOMATO

-Tomato terkenal dengan sifatnya yang tinggi antioksida dan sering digunakan sebagai masker untuk medapatkan kulit wajah yang lembut serta cantik.

-Tomato membantu merawat skintoner yang tidak sekata,masalah jerawat dan jeragat.

-Cara untuk mengecutkan jerawat dengan menggunakan tomato.
Lenyek atau kisar tomato sehingga hancur, tanpa di campurkan dengan air. Kemudian sapukan pada wajah. Biar ia kering, bilas dengan air suam. Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah. Jerawat akan beransur kecut dan hilang secara perlahan-lahan tanpa meninggalkan parut.

-Cara untuk hilangkan jeragat dengan tomato. 
Potong tomato kepada dua bahagian, kemudian gosokkan secara perlahan-lahan pada bahagian yang mempunyai pigmentasi. Lakukan setiap hari, pigmentasi akan semakin pudar dan kulit semakin cerah.

-Cara kulit wajah lebih lembap dengan tomato.Campurkan air perahan tomato dengan yogurt asli. Sapu pada seluruh wajah dan leher, biarkan kering kemudian bilas dengan air suam. Kulit jelas kelihatan semakin lembap dan berseri.


3.JUS LEMON

-Lemon sememangnya terkenal dengan khasiatnya untuk menjaga kecantikan dan kesihatan. Enzim di dalam jus membuang sel-sel mati di kulit dan secara tak langsung membantu mengurangkan warna parut di kulit dan melembutkan serta melicinkan kulit wajah.

-Petua menggunakan lemon untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak inginkan kulit yang licin.

Caranya:

Perah sebiji lemon dan ambil jusnya. Sapu jus pada bahagian kulit yang berparut dan tidak sekata. Biarkan selama 10 minit dan bilas. Lakukan setiap hari.

Untuk masker, anda boleh campurkan jus lemon dengan madu dan lumurkan pada kulit muka. Rawatan kulit muka dengan lemon mampu mengekalkan seri wajah.Lakukan sekali seminggu.




Amalkan petua ini secara konsisten supaya anda mendapat kesannya dan kulit lebih sihat.

Lagipun bahan-bahan yang diperlukan sangatlah murah dan senang didapatikan?Apa yang anda perlukan adalah kerajinan dan kegigihan,nak cantik kenalah usaha lebih kan.

Tapi jika anda seorang susah nak konsisten dan tak ada masa nak lakukan setiap hari petua-petua yang dikongsikan ini,anda boleh juga menggunakan alternative lain,iaitu dengan mengamalkan pengambilan vitamin semulajadi shaklee untuk kulit cantik berseri dan bebas jerawat.MUDAH,BERKESAN,SEMULAJADI & SELAMAT.

Tips Atasi Masalah Kulit Berjerawat, Kering dan Kusam Atasi Dengan Segera.Klik Sini



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Wednesday, 3 October 2018

PROMOSI OKTOBER 2018 VITAMIN C SHAKLEE

Berita baik untuk anda yang nak kulit cantik bebas jerawat.Bulan ni ada promosi vitamin C shaklee yang sememangnya ramai peminat.Vitamin C ni sememangnya vitamin yang mesti kita makan setiap hari jika nak maintain kulit cantik dan awet muda.Nak tak?



Dengan setiap pembelian 3 botol Vitamin C,anda akan dapat 5% diskaun,wow..boleh la jimat bulan ni kan.Ajak kawan,adik beradik,mak ayah untuk kongsi beli sama-sama.Tapi kalau saya,dapat 3 botol nak buat stock sendiri sebab vitamin c ni memang feveret vitamin saya.Expired date lambat lagi tau,12 Jan 2020.Letak dalam peti ais,memang bertahun-tahun lamanya dapat tahan.

Apa yang Best dengan Vitamin C Shaklee ni?

1. Vitamin C Shaklee didatangkan dalam bentuk sustained release iaitu dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan (1tablet selama 5 jam) untuk membolehkan vitamin c sentiasa berada dalam badan kita. Memandangkan vitamin c adalah mudah musnah dan tidak dapat disimpan lama dalam badan, maka teknologi sustained release adalah sangat diperlukan.Jadinya ,tiada pembaziran vitamin c keluar melalui air kecil.

2. Satu tablet vitamin C Shaklee adalah bersamaan dengan 7 setengah biji oren. Di mana ia akan dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.Mampukah kita nak makan 7 biji oren setiap hari?hehe..

3. Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan 120mg bioflavonoid sitrus iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik.

4. VItamin c shaklee 1 botol ada 180 biji. 1 biji vitamin c shaklee hanyalah Rm 0.54 sen sahaja,dan 1 botol tahan sehingga 4 bulan...Allah mana nak cari vitamin c yang sangat-sangat berkualiti dan jimat berbaloi-baloi macam ni?

5. Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif seperti gastrik.




Manfaat Sustained Release Vitamin C Plus

1. Vitamin C Menggalakkan Kesihatan Rambut

Vitamin C adalah salah satu nutrien yang paling berkesan untuk membantu mengembangkan dan menguatkan rambut. Vitamin C adalah nutrien penting untuk rambut yang rosak dan dalam rawatan dan pencegahan pelbagai penyakit rambut, yang boleh merosakkan folikel rambut dan menghasilkan pertumbuhan normal rambut. Diet yang mengandungi tahap-tahap signifikan Vitamin C boleh membantu untuk memerangi alopecia, dan kebotakan.

2. Ia Membuatkan Kita Kelihatan (Dan Rasa) Lebih Bertenaga Dalam diet kita

vitamin C memainkan peranan penting dalam penyerapan zat besi dan zat besi menyumbang kepada kecantikan secara keseluruhan.Apabila badan kita kekurangn zat besi,ia boleh menyebabkan anemia dan keletihan serta lemah badan. Vitamin C membantu dalam pengeluaran dopamin di dalam sistem saraf dan menyokong fungsi adrenal untuk meningkat tenaga metabolik.

3. Vitamin C Menggalakkan Pertumbuhan Kuku.

Vitamin C membantu mengekalkan integriti kuku kita dengan mengukuhkan kulit kita, tisu penghubung, tulang, dan dinding saluran darah.




4. Vitamin C Melambatkan tanda Penuaan.AWET MUDA

Satu kajian 2007 yang diterbitkan dalam American Journal of Clinical Nutrition mendapati bahawa wanita pertengahan umur yang mengamalkan lebih banyak vitamin C mengalami kurang kedutan dan kurang kekeringan kulit. Pakar mencadangkan bahawa vitamin C mungkin melambatkan tanda-tanda penuaan akibat kerosakan radikal bebas. Radikal bebas adalah molekul tidak stabil yang merosakkan kolagen dan menyebabkan kekeringan kulit, garis-garis halus dan kedutan. Penyelidikan baru menunjukkan bahawa asid askorbik 2-fosfat, yg dihasilkan oleh vitamin C, bukan sahaja meneutralkan radikal bebas, tetapi juga menghalang kerosakan DNA.

5. Vitamin C menyembuhkan Luka dan Parut.

Tubuh menggunakan Vitamin C untuk menggantikan kerosakan tisu yang membantu untuk menyembuhkan luka dalam kadar yang lebih cepat. Luka-luka yang lambat sembuh menunjukkan kekurangan vitamin C. Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit dan membantu tisu parut dan ligamen untuk pulih lebih cepat.


6. Vitamin ini juga boleh mengurangkan paras "low-density lipoproteins" (LDL) atau kolestrol yang tidak baik , dan pada masa yang sama meningkatkan " high-density lipoproteins " (HDL) atau kolestrol yang baik , juga menurunkan tekanan darah tinggi dan membantu mencegah " atherosclerosis"

7.Kecantikan kulit.

Banyak kebaikan vitamin c dalam mengekalkan kulit yang cantik. Ia merangsang pengeluaran kolagen. Kolagen adalah sangat perlu kerana ia umpama gam yang mengikat sel-sel kulit kita untuk sentiasa tegang. Jika kehilangan kolagen, kulit akan nampak berkedut dan tidak tegang. Mengurangkan garis-garis halus yang tidak diingini. Memutihkan dan memulihkan keadaan kulit yang kusam.Serta membantu mempercepatkan jerawat kecut dan sekaligus mencegah jerawat daripada tumbuh.

8.Meningkatkan sistem imunisasi badan.

Bagi anda yang sering mengalami demam,selsema,batuk dan kerap kali diserang virus,pengambilan viamin C dalam diet seharian adalah sangat penting.


Bagi anda yang inginkan penjimatan dan merasai sendiri manfaat terbaik Vitamin C Shaklee ini, bertindaklah sekarang.Bijak berbelanja tau bulan ni.


Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


 Order Vitamin C terus Secara Online

 ATAU

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 
Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim 
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663 ID No :909121