Wednesday, 16 July 2014

Cinch Energy Tea Mix Penggalak Tenaga Secara Semulajadi dan Meningkatkan Metabolisme Badan

Anda ingin bertenaga sepanjang hari? Hadapi masalah metabolisme yang Rendah? Dah cuba diet sendiri tapi gagal? Dah cuba kurangkan nasi dan bersenam tapi masih gagal?

Mungkin salah satu kurang berjaya adalah sebab metabolisma badan anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik yang mungkin.

CINCH Energy TEA MIX adalah produk yang terbaik untuk menaikkan metabolisme badan anda, ia bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah utk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster).Ramuan terdiri daripada Green Tea Powder, Red Tea Extract, White Tea Extract dan Rooibos Red Tea Extract.
Selain rasanya yang sedap, ia mempunyai antioksida yang cukup tinggi dan sebagai pencegah kanser, dapat membuang toksin, meningkatkan metabolism dan seimbang bendalir badan, juga dapat membantu membakar lemak dengan lebih cepat, Iaitu dapat menurunkan berat badan dan membantu poses penghadaman, anti bacteria serta membantu melawan penyakit.

KEBAIKAN CINCH ENERGY TEA

-Membekalkan tenaga untuk bergerak aktif sepanjang hari
-Mengandungi taurina yang mana ianya berfungsi untuk menggalakkan metabolisme, melarutkan lemak dan membantu menghasilkan otot tanpa lemak.
-Pilihan yang lebih sihat dan terbaik bagi menggantikan kopi untuk bekalan tenaga
-Boleh diminum panas atau sejuk. Lebih sedap jika dicampur madu dan cinch tea dan diminum sejuk.
-Mudah untuk dibawa dan dibancuh kerana berbentuk sacet, hanya perlu shake atau kacau.


Sesuai untuk siapa Cinch Energy Tea ni? Sesuai untuk semua golongan tidak kira remaja dewasa atau warga emas terutama mereka yang selalu kerja berat, yang aktif dan selalu buat kerja luar.

Apakah kaitan Metabolisme dengan Berat Badan?Klik untuk lebih lanjut.

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim 
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

No comments:

Post a Comment