Monday, 16 June 2014

ESP Membantu Melegakan sakit Gastrik Anda

Lagi beberapa hari umat islam akan menyambut bulan Ramadhan...kita semua tertunggu2 bulan ini, ini disebabkan Ramadhan satu-satunya bulan yang penuh dengan rahmat dan keberkatan yang tidak terdapat di dalam bulan-bulan yang lain, oleh sebab itu Rasulullah s.a.w. menjelaskan Ramadhan adalah penghulu kepada sebelas bulan yang lain.

Namun begitu, bagi anda yang mengalami masalah gastrik, sudah tentu sedikit risau apabila berpuasa. Sebab itulah, anda yang mempunyai gastrik sangat-sangat digalakkan bangun bersahur. Jangan malas nk bersahur ya...Hari ini yati nak share produk shaklee yang boleh anda amalkan sewaktu bulan Ramdhan nanti.

Satu cara untuk menyelesaikan masalah gastrik ketika berpuasa.Hanya sesudu ESP diperlukan sewaktu sahur dan berbuka dan campur pada minuman kegemaran anda seperti milo / nestum / horlicks / susu. Rasanya sedap. Ia mampu membekalkan tenaga dan membuatkan perut sentiasa kenyang sepanjang berpuasa.

Bagaimana ESP Membantu Melegakan sakit Gastrik Anda?

ESP
>>Merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolesterol dan kaya dengan asid amino penting.
>>Asid amino ini membantu memulihkan kembali sel-sel dinding perut yang rosak diakibatkan oleh hakisan oleh asid hidroklorik.
>>Ia mengandungi 14 gram protein soya sihat dan 500 mg kalsium bagi setiap hidangan. Sifat kealkalian yang tinggi jugak amat membantu di dalam proses meneutralkan kembali keadaan asid berlebihan didalam perut.
>>Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yg konsisten.
>>Protein soya bukan GMO ini dihasilkan dibawah satu program digelar Identity Prservation Program (IPP) di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam sehinggalah saat pemprosesannya. 

Testimoni ESP Melegakan Gastrik
Harus diingat, pengambilan suplimen BUKAN pengganti kepada makanan seimbang kita, sebaliknya hanya MEMBANTU badan kita untuk mendapatkan nutrisi yg tidak lengkap disebalik GAYA HIDUP yg kebanyakan daripada kita yg tdk konsisten mengamalkannya secara berkualiti dan bermutu tinggi. Oleh itu dengann pengambilan suplimen ia sedikit sebanyak dapat menampung kekurangan nutrisi dalam badan kita.


Tips Merawat Gastrik. Klik SINI

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim 
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

No comments:

Post a Comment