Monday, 13 May 2013

Kebaikan Vivix Shaklee

Vivix merupakan supplemen  anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee dan ia menjadi pilihan kepada mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dan juga awet muda.

Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda?

1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA.
  • Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel.
  • Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan.
3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel
  • Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.
4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE
  • Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita.
  • Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE.
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:-

♥Kesihatan Jantung
♥Kesihatan Otak
♥Meningkatkan Sistem Imun
♥Kesihatan Sendi
♥Perlindungan Antioksidan
♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular
♥Kesihatan yang Menyeluruh


VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, jantung, masalah sendi dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Yang menjadikan Vivix lebih ISTIMEWA kerana ianya  SEMULAJADI dan juga BAHAN-BAHAN utamanya telah diuji secara KLINIKAL EKSKLUSIF untuk Shaklee.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan mendapat keahlian shaklee secara percuma!

Soal jawab tentang Vivix Shaklee, klik SINI

Klik sini untuk lihat Testimoni Vivix..

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

No comments:

Post a Comment