Wednesday, 15 November 2017

7 Langkah Mudah Beli Shaklee Sendiri Secara Online

Berita baik untuk semua peminat tegar vitamin Shaklee anda boleh membuat sendiri pembelian Vitamin secara online melalui aplikasi eSell.

Jadi anda boleh membuat pembelian secara terus tanpa menghubungi mana-mana pengedar Shaklee. Tapi macam mana pula dengan cara makan vitamin?Jangan risau,selesai order, yati akan hubungi anda untuk menerangkan cara makan vitamin dengan betul, kerana anda adalah tetap pelanggan tersayang yati.Best ke best?Mesti la best kan. Selepas klik-klik, anda tunggu je abang posmen datang hantar vitamin.

 Order Vitamin AndaLangkah-Langkah nak order Secara Online


1.Pergi mana-mana entry dalam blog yati , scroll bawah sekali, Klik link yang yati bagi contoh "ORDER SENDIRI VITAMIN BUASIR"

2. Paparan website Shaklee akan terpapar. Klik pada Agree jika anda mahu terus membuat belian. Dan klik pada butang Next.

Pilih Agree

3. Produk yang anda mahu beli akan terus terpapar. Anda boleh kurangkan atau tambah jumlah produk pada bahagian 'Quantity' dan klik pada butang 'Update'. Anda bersetuju, terus klik pada butang 'Checkout'.

4.Isikan butiran anda dengan lengkap. Dan klik pada butang 'Continue' bagi meneruskan proses beli Shaklee online.

5.Semak semula butiran anda, puas hati dan klik pada 'Proceed for Payment'.


6. Anda hampir selesai beli Shaklee online. Pilih kad anda Visa/Master. Kemudian masukkan 'Card Holder Name', 'Credit/Debit Card Number, 'Expiry Date' dan 'Security Code'(3 nombor di belakang kat debit/credit anda'. Selesai, klik pada confirm payment. Anda akan terima MSOS code  melalui HP anda.

7. Masukkan MSOS code dan klik pada butang OK.

8. Akhir sekali, anda akan menerima slip berserta Sales Order Number. DONE!!

TAHNIAH ANDA SUDAH BERJAYA...So tunggu aje abang posmen datang hantar vitamin.

Sebarang pertanyaan dan kemuskilan boleh hubungi yati terus ya...Selamat bershopping Shaklee secara ONLINE...:-)

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

1 comment: