Sunday, 17 March 2013

Vitamin Shaklee Untuk Lelaki yang Mementingkan Kesihatan dan Kecergasan

Saya percaya, mesti orang tertanya-tanya vitamin shaklee ini hanya khas untuk wanita sahaja ke? Jawapannya sudah tentulah tidak...vitamin shaklee sesuai untuk semua peringkat umur dari awal 1 tahun ke atas, perempuan dan lelaki. Sebab apa?sebab bukan perempuan sahaja yang kena menjaga kesihatan...kesihatan juga penting untuk kaum lelaki. Seorang ayah kena mempunyai kesihatan yang baik untuk memudahkan perjalanan dalam mencari rezeki. Sudah tentu wanita di luar sana ingin mencari calon suami yag sihat walafiat bukan...memang betul sakit, ajal maut, jodoh pertemuan, rezeki ketentuan ALLAH taala, tetapi kita sendiri mesti berusaha untuk mendapatkan yg terbaik bukan?
Berbalik kepada vitamin untuk lelaki, shaklee ada menyediakan set vitamin untuk lelaki iaitu " Men's Vital Health Set ".

Lelaki juga tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi.

Ada diantara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30thn yg membawa kpd masalah kesihatan yg rumit dalam hidup mereka seperti:-
1.Mati pucuk
2.Pembesaran prostat
3.Kelesuan
4.Kurang tenaga dan stamina

Set men’s Vital Health Shaklee membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki.

Di antara kebaikannya ialah:
  • Memelihara kesihatan prostat
  • Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
  • Memelihara jantung yg sihat
  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal
  • Mengawal tahap kolestrol yg sihat
Vitamin untuk lelaki terdiri daripada:

Jika nak lagi power dan untuk kesihatan secara menyeluruh boleh tambah Vitalea(Multivitamin), B complex, Ostematrix(Kalsium) dan Vitamin C. Ia akan memberikan nutrien yang berkhasiat kepada kesihatan supaya kekal sihat dan bertenaga..

Jika anda merokok, dan berdengkur sewaktu tidur serta mengalami masalah jantung, saya sarankan anda mencuba CoQHealth (Q10) shaklee.

Manfaat lain ialah:-
  • Membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Membantu berasa lebih bertenaga
  • Menguatkan sistem imun
  • Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat
Jika anda sering merasa letih, lesu, penat, tak perlulah nak ambil ubat-ubat lain, cukupkan keperluan tubuh anda dengan vitamin dan mineral yang diperlukannya.
Boleh dihadiahkan kpd en.suami tercinta, ayah tersayang,abg,adik atau sesiapa sahaja yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran :-)

Dapatkan set Men's Vital Health sekarang. Order di sini Set Men's Vital Health

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:- 
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com 
sms / whatsapp :0132221663 
ID No :909121

No comments:

Post a Comment