Sunday, 25 September 2016

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis

Alhamdulillah..di izinkan Allah untuk terus berkongsi kebaikan Vitamin Shaklee lagi. Ok hari ni yati nak kongsikan testimoni2 hebat dan menusuk kalbu mereka yang sembuh dengan mengamalkan Vivix Shaklee.

Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan terbaik dari Shaklee. Menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan juga untuk awet muda.

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi DIABETES, ARTHRITIS, GOUT, KANSER, KENCING MANIS (diabetes), STROK, SAKIT JANTUNG dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk (mencegah Alzheimer)
7) Membantu dalam proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Hari ni yati nak kongsikan testimoni2 pesakit kencing manis yang telah berjaya menurunkan bacaan gula dalam darah setelah mengamalkan Vivix Shaklee.

Testimoni bebas Kencing Manis Kulit Gebu macam Emma MaembongTestimoni Luka Kering dengan Amalkan Vivix ShakleeTestimoni Luka Sembuh dengan Vivix Shaklee

Alhamdulillah, kami sebagai pengedar Shaklee sangat2 bersyukur dan sentiasa mendoakan mereka yang amalkan vitamin SHaklee diberikan kesembuhan dan manfaat dari setiap vitamin. Suka sangat dapat membantu masalah kesihatan kawan2 di luar sana. Kita hanya merancang...Allah jua yang mengizinkannya...yang penting kita kena yakin usaha dengan vitamin dan Allah memberi kesembuhan...Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-
FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663

ID No :909121

No comments:

Post a Comment