Thursday, 17 August 2017

CEGAH KOLESTROL TINGGI DAN PERUT BUNCIT DENGAN SEGERA

Ramai yang beranggapan hanya orang berbadan besar sahaja yang akan mengalami koelstrol tinggi, namun pada hakikatnya faktor kurus atau besar badan seseorang bukanlah penyebab kolestrol tinggi. Jadi janganlah terkejut jika anda berbadan slim, tapi disahkan kolestrol tinggi.
BAHAYA KE KOLESTROL TINGGI  NI?
Ya,,sangat bahaya.Walaupun ia bukanlah dipanggil penyakit tetapi ia boleh memberikan impak yang buruk kepada diri kita. Kolesterol terlalu rendah atau terlalu tinggi boleh mengakibatkan masalah kesihatan. Jadi penting untuk kita menjaga kolesterol pada tahap yang sepatutnya.

Antara masalah yang biasa berlaku ialah:
  • Strok
  • Serangan jantung
  • Penyempitan arteri
  • Darah tidak mengalir dengan baik
Artikel hari ini saya akan berkongsi bagaimana vitamin Shaklee membantu anda dalam menurunkan paras bacaan kolestrol kepada bacaan yang normal. Apa yang menariknya, set kolestrol ini bukan sahaja membantu masalah kolestrol tinggi, malah memberikan bonus untuk mereka yang sedang berusaha untuk mengempiskan perut dan ingin turunkan berat badan.

Hot Selling Set Kurus, Kolestrol, Masalah Perut Buncit


Kelebihan set ini:-
-Kurus dan perut kempis
-kurus dengan cara sihat
-kurus dan cantik sekaligus
-kurus dan kolestrol turun
-kurus dan bijak
-kurus dan lebih mengancam


INFO PRODUK
*Phytocol-ST – Menurunkan kolestrol secara semulajadi
Sterol dan stanol tumbuhan adalah sebatian semula jadi yang ditemui dalam tumbuhan, buah, sayur dan bijian. Kajian menunjukkan bahawa apabila ditambah kepada pemakanan sihat, ia boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda.

Oleh kerana ia mempunyai struktur yang serupa dengan kolestrol, mereka akan bersaing untuk penyerapan dan sekaligus membantu meningkatkan kesihatan. Lagi kurang lah risiko saluran darah anda menyerap kolestrol LDL daripada makanan.

Jadi sekiranya anda siap-siap ambil supplement Phytocol-ST ini sebelum mengambil makanan yang berkolestrol tinggi, kandungan sterol dan stanol tumbuhan yang semula jadi ini (dan mempunyai struktur serupa dengan kolestrol), akan menghalang penyerapan kolestrol daripada makanan.

Jadi ia menghalang penyerapan kolestrol ke dalam tubuh badan anda secara semulajadi.

*LECITHIN - Untuk pecahkan lemak dengan lebih berkesan.
  • Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


*OMEGA GUARD - untuk membantu pembakaran tenaga dengan lebih pantas apabila disertai dgn senaman. Jadi lemak2 dpt diuraikan lebih cepat utk digunakan oleh otot. Juga membantu mengawal.selera makan.
-EPA & DHA dalam Omega Guard membantu menurunkan kadar bacaan kolestrol

TESTIMONI BAGAIMANA SET KOLESTROL VITAMIN SHAKLEE MENURUNKAN PARAS BACAAN KOLESTROL

TESTIMONI 1 : KOLESTROL TURUN 50%

TESTIMONI 2 : PARAS KOLESTROL TURUN BACAAN NORMAL


Macam mana nak tahu kolestrol anda tinggi atau tak? Pergi klinik buat peperiksaan kolestrol...jika tinggi bertindak segera jangan sampai sikap sambil lewa suka melengahkan itu mendatangkan kesan yang membuatkan anda menderita seumur hidup..Jika kolestrol rendah pun, vitamin shaklee yang saya cadangkan ni boleh juga di amalkan...sesungguhnya mencegah itu lebih senang daripada merawat.

sms/whatsapp 013 222 1663

Berita baik,anda boleh buat tempahan sendiri untuk dapatkan vitamin Kolestrol dan Perut Kempis.Yati akan hubungi anda untuk jadual makan vitamin dengan betul.Pihak Shaklee akan proses order anda dan membuat pengeposan dengan segera.Nak order?Klik ORDER VITAMIN.Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663 ID No :909121

No comments:

Post a Comment