Thursday, 22 November 2012

Haryati Mat Yasim, Pengedar Sah Shaklee Malaysia

I am Haryati, your Shaklee Independent Distributor Malaysia
Perhatian...!Perhatian...!Perhatian.....hehehehe...saja je nk inform yg yati ni adalah pengedar sah shaklee di Pasir Mas, Kelantan. Jika berminat tentang produk Shaklee boleh la hubungi yati ya. Produk Shaklee ni macam2 ada.
Jika anda seorang yg MEMENTINGKAN KESIHATAN & KECANTIKAN SEMULAJADI pastinya anda memilih jenama SHAKLEE. Boleh hubungi yati jika anda perlukan vitamin untuk PENYUSUAN BAYI, IBU MENGANDUNG, BERPANTANG, MASALAH BERAT BADAN ,KESUBURAN , ANAK KURANG SELERA MAKAN, ECZEMA, MASALAH KULIT, KEINTIMAN, KECANTIKAN dan sebagainya. So ingat ya contact yati untuk details about dis product...tak beli pun xpe..tiada paksaan. Kalau nak kenal dulu pun boleh...org kata xkenal maka tak cinta..oyeah..

Kepada anda yang tinggal di Pasir Mas, Kota bharu boleh hubungi yati untuk COD vitamin Shaklee semulajadi ini.Untuk mereka yang diluar kawasan, jangan risau vitamin shaklee ini juga tetap sampai kepada anda, yati akan guna perkhidmatan abang sado sama ada pos laju, skynet,gdex atau city link.


FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121
Shaklee Independent Distributor [ID No : 909121]
[013-2221663, haryati.yasim@gmail.com]

No comments:

Post a Comment