Monday, 8 July 2019

Pentingnya Vitamin C untuk Kecantikan dan Kesihatan anda

Tahukah Anda?

Tubuh kita mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak mampu menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, kita perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh kita melalui pemakanan harian dan suplemen.

Bagi anda yang kerap demam,kerap selsema, atau mudah berjangkit dengan orang sekeliling,anda boleh tingkatkan sistem imunisasi badan dengan Vitamin C.

Vitamin C Shaklee tidak asing lagi dikalangan remaja dan juga pengguna produk shaklee. Ini kerana,Vitamin C Shaklee sangat istimewa lain dari produk vitamin C yang ada dipasaran.

 Order Vitamin C
Keistimewaan Shaklee

  • Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
  • Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

 Order Vitamin C Shaklee
 Order Vitamin C

❤Antara manfaat Vitamin C Shaklee yang mendapat permintaan tinggi ialah❤


  • Merangsang pembentukan kolagen,melambatkan penuaan,mencantikkan kulit.
  • Memperbaiki masalah pendarahan gusi,kecederaan yang lambat sembuh,kulit kering,ruam.
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan,elak badan mudah terkena jangkitan virus,demam,selsema.
  • Mengekalkan kolestrol sihat,memperbaiki insomnia seperti stress dan keresahan
  • Mencantikkan kulit,memperbaiki tekstur kulit yang kusam & pucat


 Order Vitamin C
Manfaat Vitamin C Shaklee

Jom kita laburkan wang kita untuk sebuah kesihatan dan kecantikan berpanjangan. Kalau bukan kita sendiri yang perlu jaga amanah yang Allah berikan untuk kita siapa lagi kan.Bila kita sihat dan cantik,orang sekeliling kita akan turut merasa sama.Bagaimana nak order?Nak order vitamin c sendiri?Mudah sahaja.

Klik esell di bawah untuk pembelian terus secara online. Pembayaran boleh dilakukan secara debit kad atau kredit kad.


 Order Vitamin C Shaklee
Order Vitamin C SHaklee Klik Gambar Pada esell

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!

Nak Tahu 5 Langkah Mudah Hilangkan Jeragat Dengan Berkesan?Klik SINI


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
Sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 6 May 2019

Tips Cergas Semasa Berpuasa Dengan Set Ramadhan Shaklee


Alhamdulillah, hari ini 6 May 2019,hari pertama umat islam berpuasa di bulan Ramadhan. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang kepada kami untuk beramal ibadah di bulan yang penuh keberkatan untuk semua.



Kali ini,yati nak kongsikan Set Vitamin Ramadhan Shaklee untuk anda amalkan sewaktu bersahur dan juga berbuka puasa. Bonus untuk anda yang ada gastrik,ibu menyusu,kerja berat,nak turunkan berat badan kerana Set Ramadhan Shaklee akan membantu anda untuk berpuasa dengan sihat dan cergas.

Jika badan kita letih,lesu,gastik sudah pasti sedikit sebanyak mengganggu kerja harian kita kan?

Set Ramadhan Shaklee terdiri daripada, Mealshakes, Performance Drink , ESP Soy Protein Isolate Powder dan Lecithin. Sesuai untuk semua golongan kanak-kanak, Ibu Menyusu, Pekerja, Pelajar dan Warga Emas.


Bagaimana Set Ramadhan Shaklee Membantu?



Dengan Set Ramadhan Shaklee anda dapat:

  • Paras gula dalam darah kekal stabil lebih lama
  • Sesuai untuk orang yang ada kencing manis
  • Tiada kandungan gula tambahan dan pengawet
  • Rasa bertenaga dan rasa kenyang lebih lama
  • Memenuhi keperluan nutrisi harian
  • Membantu untuk memecahkan lemak

1. ESP Energizing Soy Protein (MENGEKALKAN RASA KENYANG YANG LEBIH LAMA)


-Membekalkan LONG LASTING ENERGY,memberikan tenaga. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan kulit walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.


2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (PD) (MENGURANGKAN RASA HAUS & MENGEKALKAN HIDRASI BADAN)



-Minuman isotonik semulajadi rendah sodium dan gula. PD mengurangkan kehilangan bendalir (air) dari tubuh kita, yang sememangnya berlaku apabila kita berpuasa. Badan kita akan kekeringan air (di dalam) kesan daripada metabolisma badan dan kerja-kerja seharian yang dilakukan. Jadi, PD mampu menyokong tahap hidrasi dan menjaga kandungan air dalam tubuh kita.Air Isotonik tanpa gas.


3. MEAL SHAKES (Kurang Rasa Letih) (MEMBERI TENAGA & MENGURANGKAN RASA LETIH)




-Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
Multivitamin dalam bentuk serbuk yang lengkap dengan protein dan serat. Rasa French Vanilla yang lazat & harum.

4.LECITHIN (PENGEMULSI LEMAK)





-Pemecah lemak, membantu proses penurunan berat badan. Membantu menurunkan paras kolesterol jahat LDL. Sumber kolina untuk fungsi otak.

Jadikan Ramadhan kali ini, Ramadhan yang terbaik dari sebelum-belumya.Kerana kita tidak pasti adakah masih diberi kesempatan oleh Allah untuk Ramadhan tahun hadapan.Bila kesihatan terjamin,amal ibadat pun berjalan lancar.

Dapatkan Set Ramadhan Shaklee sekarang,hubungi 013 222 1663 atau boleh klik esell di bawah untuk pembelian terus secara online. Pembayaran boleh dilakukan secara debit kad atau kredit kad.

 Order-Set_Ramadhan-Shaklee
Order Terus Secara Online

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 18 March 2019

Vitamin Untuk Jantung;Vivix Shaklee

DOKTOR BAGI TEMPOH 3 BULAN,JIKA TIDAK KENA OPERATION UNTUK PASANG BELON

Alhamdulillah perkara yang paling menggembirakan kita bila orang yang kita sayang semakin baik kondisi kesihatan nya.

Komplikasi jantung , buah pinggang dan kolestrol memang amat kritikal sehingga perlu dioperate sekiranya tidak ada perubahan selama 3 bulan. .
Syukur menantu ni bertindak segera dan bijak ambik ikhtiar VIVIX untuk ibu mertua tersayang. .
Kesihatan ibu lebih bernilai dari wang ringgit.

-Jika bermanfaat buat semua dipersilakan share testimoni ini.

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE


Vivix Shaklee sangat banyak khasiatnya dan sangat terkenal dikalangan pesakit jantung, kencing manis, angin ahmar, jantung, sakit sendi  dan juga kecantikan.

Vivix sejenis minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix sangat unik.

Polifenol nie terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Antioksida inilah yang membantu mengurangkan radikal bebas di dalam badan.

Radikal bebas ini umpama pencemaran di dalam badan. Punca radikal bebas ini wujud di dalam badan disebabkan faktor pemakanan, minuman, tekanan perasaaan(Stress)udara dan sekeliling kita. Apabila radikal bebas ini banyak di dalam badan, ia menyebabkan pertahanan badan lemah, dan DNA mula merosot.Kesannya badan kita akan mendapat pelbagai penyakit.

Vivix membantu memperbaiki sel dan DNA manusia. Apabila sel dan DNA semakin baik, pertahanan badan semakin kuat. Ini membantu seseorang untuk menjadi semakin sihat dan mampu melawan punca-punca penyakit kronik.

Kebanyakan orang yang mengambil Vivix merasakan badan mula semakin cergas, tidak mudah letih dan kulit semakin cantik.


Vivix_Shaklee_Jantung

Testimoni Vivix membantu mama yang selalu kebas badan,jantung laju dan jadi penat,sesak nafas bertambah baik selepas mengamalkan vivix secara konsisten selama 3 bulan. Lagi best jeragat mama pun dah tak ada. Kesihatan dapat,kulit cantik pun dapat.Memang berbaloi.
Testimoni_Vivix_Shaklee_Jantung

\

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Order_Vitamin_shaklee


Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh!


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Wednesday, 9 January 2019

TESTIMONI;KITARAN HAID TERATUR DAN TIADA LAGI TUMPAH DARAH DENGAN SHAKLEE

Kitaran haid yang tidak teratur seringkali membuatkan seorang wanita menjadi stress dan risau jika ada sesuatu yang tidak kena pada mereka.Masalah ini akan menjadi bertambah rumit apabila anda merancang untuk hamil.

Kali ini,saya kongsikan bagaimana pengalaman Puan Nurul Atikah mengalami masalah haid yang tidak teratur dan ikhtiar dengan vitamin shaklee. Jom kita ikuti kisah menusuk kalbu Puan Atikah.


Testimoni_Kitaran_Haid_Teratur



TESTIMONI : NURUL ATIKAH MOHD KHALID

Assalamualaikum.. Saya Nurul Atikah berusia 30 tahun.. Hari ini saya ingin berkongsi pengalaman saya bersama anda semua..
Selepas saya berkahwin saya mengalami masalah haid yangg tidak teratur dan haid berpanjangan sehingga sebulan lama nya..
Malah saya juga pernah mengalami haid atau tumpah darah yang terlalu banyak.. Sehari sampai 10 keping yg bersaiz besar.. Sehinggakan terpaksa memakai pampers budak..
Bila berlaku keluar darah yang terlalu banyak menyebabkan badan saya terlalu letih, pucat, sesak nafas dan HB saya terlalu rendah sehingga ke angka 8.
Ketika itu jugalah saya akan di kejarkan ke hospital untuk mendapat rawatan. Setiba di hospital dengan keadaan HB yang terlalu rendah maka bermulalah "Check In hospital" dua hari satu malam...huhuhu
Bila kena tahan di wad... Ramai doktor datang untuk buat rawatan.. Saya redha apa yang di katakan oleh doktor.
Tapi masalah tetap sama.. Keadaan saya semua ok.. Cumanya dinding rahim saya terlalu tebal itu menyebabkan Haid yg berpanjangan.
Doktor ada menyuruh saya kawal pemakanan dan emosi.. Doktor kata itu salah satu puncanya.. Menyebabkan hormon tidak stabil..
Keluar wad doktor akan bekalkan saya bermacam jenis ubat.. Ada yang sampai tidak termakan.. Tapi keadaan saya sama... 3 bulan sekali akan berlaku kes yang sama.. Huhuhuhu
Setiap 3 bulan sekali jugalah saya akan datang hospital untuk berjumpa doktor O&G.. Masa itu dengarlah bebelan dari doktor.. Sebab dinding rahim saya masih tebal..
Sehinggalah pada tahun 2017,saya nekad tuk konsisten dengan GLA Complex. Saya ambil setiap hari.
Bulan 11 / 2017 saya datang buat rawatan susulan.. "Dinding Rahim awak kelihatan cantik.. Masalah lain pun tiada... Awak masih alami masalah period?.."
.Selepas doktor tanya begitu baru saya perasan.,saya dah lama tak alami datang haid yang berpanjangan ataupun tumpah darah yang terlalu banyak. Datang dalam keadaan normal dan teratur.
Saya katakan pada doktor yang saya sudah tiada masalah tersebut dan kitaran haid saya mula teratur...Alhamdulillah...
Doktor tanya saya ada makan ubat apa-apa selain dari hospital.Saya katakan saya ambil supplement Shaklee... Doktor terus suruh saya konsisten dan tiada lagi ubat dari hospital.. 
Bulan 3 2018 selepas saya buat HSG dan resultnya Alhmdulillah tiada masalah apa-apa di rahim saya malahan saluran Tiub Fallopio saya tidak tersumbat.
Doktor suruh saya kawal Emosi, Jangan stress dan jaga hormon.. Untuk dapatkan kitaran haid yang teratur..
Kenapa saya ambil GLA complex?
1. Membantu keseimbangan hormon
2. Melancarkan kitaran haid
3. Membantu meningkatkan kesuburan
4. Membantu masalah menopaus
5. Mengurangkan pembekuan darah yang menyebabkan arteri tersumbat
6. Membantu menghalang pembentukan sel-sel kanser
Alhamdulillah dengan izin Allah bersama shaklee asbab kitaran haid saya mula teratur dan tiada masalah haid berpanjangan ataupun tumpah darah.. Doakan saya terus sihat dan di beri rezeki zuriat... Amin..
Inilah Shaklee Effect saya.. Anda bila lagi?

Semoga kisah Puan Atikah dapat membantu sedikit sebanyak bagi anda yang ada masalah kitaran haid yang tidak teratur.

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Order Vitamin Secara Terus

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 

KETAHUI RAHSIA MUDAH HAMIL DAN DAPAT ZURIAT SENDIRI



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663 ID No :909121
COD :Pasir Mas, Kota Bharu, Wakaf CHe Yeh, Tanah Merah, Kok Lanas,Rantau Panjang, Pasir Pekan, Tendong

Monday, 17 December 2018

Rahsia Untuk Dapatkan Kulit Cantik Seperti Artis Korea

Kulit cantik persis orang korea menjadi idaman setiap lelaki dan wanita. Sebenarnya kulit kita orang Asia ni  pun dah cantik,tapi biasalah nak lagi cantik kan. Artikel kali ini,sangat sesuai untuk anda yang ada masalah kulit muka seperti,jerawat,jeragat,kulit kusam,tona kulit yang tidak sekata dan apa jua masalah kulityang anda sedang alami sekarang.

Youth_bagi_kulit_Cantik


Jadi harini saya kongsikan bagaimana impian untuk dapatkan kulit cantik seperti artis kpop menjadi realiti oleh kita rakyat Malaysia tanpa perlu melakukan pembedahan atau suntikan yang memberikan kesan buruk pada masa hadapan.

PENJAGAAN KULIT DENGAN YOUTH SKINCARE,KEKAL MUDA JELITA

Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda dan secantik anda bayangkan diri anda.



Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE ini adalah Rangkaian Penjagaan Kulit Muka / Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury.


Apa yang best dengan skin care youth shaklee ni?
  • Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa selepas 8 tahun kajian.
  • Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.
  • 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.

TESTIMONI SENDIRI MENGGUNAKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE SELAMA 7 BULAN


SAMA TAPI CARA BERBEZA

Tempat yang sama,tuan yang sama,masa yang sama,pencahayaan yang sama..Tapi yang tak samanya ialah setting kamera hp yang berbeza.

Semua gambar selfie saya memang tak pernah guna setting beauty ke,setting pro ke setting smart ke.Semuanya setting biasa dan tiada filter.

Tapi kali ini saya gunakan setting pro untuk menjadikan kulit muka licin yang amat,filter bagi nampak muka flawless..tapi tahi lalat tu dia tak dapat filter sekali kan?hahaha

Ada nampak perbezaan?Sebelah kiri setting pro dan sebelah kanan setting biasa.Mestilah berbezakan.Gambar sebelah kanan yang original tu,dah 7 bulan saya konsisten dengan skincare Youth Shaklee.

Sangat puas hati,dah la tahan lama dan sangat-sangat membantu masalah kulit muka tak sekata dan masalah jeragat sebelum ini. Saya tak pernah pakai pendosen..sapu bedak compact je lepas pakai moisturizer youth.

Kesannya, kulit muka bebas jerawat,jeragat semakin pudar, malah tiada jeragat baru yang keluar dan kulit makin licin.

Selalunya,bila COD vitamin, mesti customer saya akan tanya.."kak yati pakai apa,kulit cantik?".Dengan youth,anda kena bersedia untuk terima pujian seperti itu.Suka kan?Kalau customer saya cakap tipu..tipulah saya.hehehe

Saya kongsikan gambar dekat tanpa pakai foundation atau pakai bedak tebal-tebal dan tak perlu nak setting kamera bagi nampak beauty.Keyakinan pun semakin bertambah.Suka lah..



Apa yang saya nak kongsikan lagi ada yang lagi best iaitu, bermula 15hb December 2018 sehingga 28 Februari 2019, Youth Startet Set ada diskaun 10%. Sangat-sangat jimat dan bukan itu sahaja, dengan pembelian set starter Youth melayakkan anda untuk dapat percuma keahlian,percuma penghantaran,cash bonus dan free gift cermin ajaib.


Promosi_Youth_Shaklee_Awet_muda


Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.


Order_Online_youth_shaklee


Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-
FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Saturday, 15 December 2018

Testimoni Awet Muda Dengan Youth Skincare Shaklee

21 HARI SAHAJA DAH NAMPAK KESAN WAJAH KEMBALI MUDA


Testimoni_Youth_awet_Muda


Gambar kiri sebelum guna YOUTH Shaklee.

Gambar kanan selepas 21 hari guna YOUTH Shaklee.

Nampak tak garis-garis penuaan dah hilang banyak?

Kedutan bawah mata pun dah hilang kan?

Blackhead dihidung juga dah tiada.


Anda tak yakin kulit akan kembali muda? Tapi dengan youth ia tidak mustahil.

Pori pun nampak mengecil sikit. 


Kulit nampak lebih bersih. 


Testimoni_Youth_awet_Muda

Terbukti kulit kembali muda.PROVEN!!Best sangat tau guna skincare yang dicipta khas oleh pakar kulit antarabangsa,bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya.

Testimoni_Youth_awet_Muda


Dibangunkan secara klinikal oleh pakar pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.


2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.


Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.



DENGAN PENJAGAAN KULIT YOUTH, ANDA AKAN KELIHATAN MUDA SEPERTI ANDA RASAINYA DARI DALAM.

Ingin kelihatan 10 tahun lebih muda?Mulakan dengan Youth Skincare sekarang.


Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.
 Order Youth Online

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 


Lagi Testimoni Terbaik Dengan Youth Shaklee.


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya,
pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 10 December 2018

Testimoni Berkesan Dengan Youth Skincare Shaklee

Sempurnakan harimu.Terkejut apabila bangun waktu pagi,pandang cermin,kulit wajah berubah 100%.Tiada hiasan jerawat menghiasi di muka,tiada warna hitam jeragat menepek di wajah.Muka berseri-seri ibarat serinya bakal pengantin.Best kan?

Youth_Lebih_muda_dari_Usia


Hari ni,yati nak kongsikan testimoni gembira yang telah mengubah mereka yang ada masalah kulit kepada kulit yang sihat,cantik dan lebih muda dari usia.

Testimoni Youth Menusuk Kalbu 1


Testimoni_YOUTH_Shaklee_Pori_Mengecil


10 HARI SAHAJA DAH NAMPAK KESAN DENGAN YOUTH SHAKLEE

Gambar kiri sebelum guna YOUTH Shaklee.
Gambar kanan selepas 10 hari guna YOUTH Shaklee.

Nampak tak pori pori dah mengecil sikit?Memang susah tau nak kecilkan pori pori kulit wajah ni.Tapi dengan youth ia tidak mustahil.

Kulit pun nampak lebih cerah.
Kulit nampak lebih bersih.

Happy kan,best sangat tau guna skincare yang dicipta khas oleh pakar kulit antarabangsa setelah 8 tahun kajian,bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya.


Testimoni Youth Menusuk Kalbu 2

Testimoni_YOUTH_Shaklee_Tona_Sekata
Real People,Real Results

Sebelum kenal Youth Shaklee
✔️Kulit kering
✔️Kulit kemerahan
✔️Warna kulit tidak sekata

Tapi dengan youth shaklee,buat anda bermimpi di dunia yang nyata.

Selepas pakai youth
✔️Kulit lembut dan lembap
✔️Kulit makin cerah
✔️Warna Kulit Semakin sekata

Dengan youth semuanya tidak mustahil.Setiap insan mampu CANTIK & SIHAT.


Testimoni Youth Menusuk Kalbu 3


Testimoni_Youth_Shaklee_Jeragat_hilang

Real People,Real Results
✔️Jeragat degil semakin pudar.
✔️ Kulit semakin cerah dan berseri.
✔️Wajah semakin muda.
✔️Tekstur kulit semakin halus dan gebu.
✔️Kulit Anjal & Tegang

Youth shaklee menjadikan mimpi jadi realiti.


PENJAGAAN KULIT YOUTH KEKAL MUDA, JELITA.Untuk kekal muda sama seperti apa yang anda rasa, mulakan dari sekarang. Pada masa hadapan, anda tentu akan menghargainya.

Jika anda ada masalah kulit,tak kira apa jua masalah, tona kulit tak sekata,kulit kusam,masalah jerawat,masalah jeragat,Youth Shaklee dapat membantu.Anda pasti akan tersenyum gembira.Kecantikan itu hak milik setiap insan.Jangan biarkan masalah kulit berlarutan tanpa penjagaan yang betul dan tepat.


Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.

Pesan_Shaklee_Secara_Terus

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms/whatsapp :0132221663
ID No :909121

Monday, 3 December 2018

Testimoni Tibi Beransur Pulih Dengan Vitamin Shaklee

Hari ni,yati nak kongsikan testimoni pesakit tibi yang beransur sembuh dengan Vitamin Tibi Shaklee.

"Baru sebulan,tapi makan ubat tibi baru 2 minggu"

Testimoni_berjaya_sembuh_dengan_Shaklee
Whatsapp dari En.Saza kepada Yati

Pada 23 August 2018 yati dapat wasap dari En.Saza yang bertanyakan vitamin tibi untuk isterinya Pn.Kamariah.
Macam biasa yati akan cadangkan vitamin tibi yang ramai customer yati ambil sebelumni.

"Penyakit TIBI boleh mengundang bahaya kepada pesakit, jika pesakit terlambat mendapatkan rawatan daripada Pakar Kesihatan. Jika ada masalah batuk berterusan, segeralah berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan pemeriksaan serta rawatan susulan".

28 September 2018 Pn.Kamariah mula makan Vitamin Tibi Shaklee.Ubat hospital memang wajib makan,vitamin akan membantu diri cepat pulih dari tibi dan memberikan tenaga akibat kesan ubat tibi yang sangat kuat.

5 September 2018 Yati Follow Up untuk bertanyakan sama ada Pn.Kamariah boleh makan ke tidak vitamin Shaklee.Alhamdulillah semuanya ok,Vitamin dapat sesuai dengan Pn Kamariah dengan baik.

Testimoni_Tibi_Vitamin_shaklee
Follow Up Pada 5 September

10 November 2018 En.Saza whatsapp untuk repeat order vitamin tibi (Vivix,Garlic,Omega Guard,B Complex) Vitamin C dan Vitalea masih ada lagi sebab vitamin ni tahan untuk 4 bulan.Alhamdulillah.


Testimoni_Tibi_vitamin_Shaklee
Repeat Order Vitamin Lagi

Alhamdulillah,menurut En.Saza,isterinya beransur sihat,ubat hospital pun dah tak ambil cuma teruskan dengan suplimen.Sebelumni batuk berdarah,sekarang batuk biasa-biasa sahaja.Syukur.Semoga Pn.Kamariah terus diberikan kesihatan yang sihat oleh Allah taala.Kita ikhtiar sehabis baik,selebihnya tawakkal kepada Allah.

Testimoni_tibi_shaklee
Dulu Batuk Berdarah,sekarang dah ok

Vitamin Tibi yang diambil oleh Isteri En.Saza ialah Vivix,Vitalea with Iron, Vitamin C, Garlic dan Omega Guard. Order terbaru tambah B Complex.


Vitamin-Tibi-Shaklee


Jangan pandang remeh jika anda mengalami batuk yang bereterusan.Mencegah lebih mudah dari mengubati.Dapatkan rawatan segera dengan yang pakar.Bila dah dapat keputusan dan disahkan positif Tibi,tenang ingat setiap penyakit ada ubatnya.Allah tidak akan menguji hambanya melebihi dari kemampuan diri.

Segeralah bertindak untuk merawat Tibi supaya ahli keluarga anda tidak dijangkiti kuman Tibi dari anda.Sayangi diri dan juga keluarga tercinta.
Tuan puan boleh membuat pembelian dengan dua cara,iaitu :

1. Membuat pembelian sendiri menggunakan debit atau kredit kad, dengan klik gambar esell di bawah. Selepas membuat pembelian,saya akan hubungi tuan puan untuk menerangkan cara makan vitamin dengan betul.

 Order Vitamin Tibi Secara Terus

2.Atau,tuan puan boleh hubungi saya untuk lebih lanjut. 013 222 1663

Vitamin Shaklee Untuk Pesakit Tibi Kembali Ceria dan Sihat.Klik Sini


Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Thursday, 8 November 2018

Tips Hilangkan Jeragat Degil Dengan Cepat Dan Selamat

Perkongsian artikel kali ini lengkap dengan punca berlakunya jeragat dan tips untuk hilangkan jeragat degil dengan cepat dan selamat. Ramai wanita mengalami masalah jeragat dan masalah ini semakin hari semakin menjadi-jadi.Jika tidak dikawalnya tidak mustahil satu muka anda akan ada tompok-tompok hitam jeragat.


Tips_hilangkan_jeragat_dengan_cepat

Jom kita kenali dengan lebih mendalam apakah faktor terjadinya jeragat.Jika kita tahu sebab-sebab terjadinya jeragat,tugas kita akan lebih senang dan masa yang diambil juga akan lebih cepat.

PUNCA JERAGAT YANG MESTI ANDA TAHU


1.Kulit Terdedah Sinaran UV/Matahari

  • Pendedahan terhadap matahari bukan sahaja boleh menyebabkan jeragat,tapi juga boleh merosakkan sel-sel kulit. Mengikut kajian antarabangsa, sinaran uv juga terhasil daripada lampu kalimantang.
  • Majoriti wanita mendapat jeragat hasil daripada terdedah kepada lampu kalimantang di pejabat dan rumah 
  • Gunakan sunblock apabila keluar dari rumah, paling baik amalkan vitamin dan pelindung matahari bagi melindungi kulit anda.

2.Hormon Tak Stabil

  • Masalah hormon yang tidak stabil juga merupakan punca kepada jeragat atau jerawat.

3.Penggunaan Produk Kosmetik/Skin Care Sebarangan

  • Penggunaan produk kosmetik yang tidak sesuai dengan kulit,ini sangat bahaya bukan sahaja jeragat,malahan jerawat juga akan timbul.Jadi berhati-hati dalam penggunaan kosmetik dan produk skincare yang terdapat di pasaran.
  • Gunakan bahan solek dan losyen yang bebas daripada minyak. Produk-produk kecantikan yang berminyak adalah punca utama liang menjadi tersumbat dan menghasilkan tompok hitam atau jeragat.
  • Tersalah krim jeragat merupakan faktor utama jeragat semakin teruk.

4.Tidak mengamalkan Pemakanan Seimbang Dan Juga Kulit Tidak Cukup Nutrisi

  • Makan makanan anti-oksidan yang tinggi untuk melawan atau mencegah jeragat.
  • Kita sudah tahu bahawa minyak adalah punca utama terbentuknya jeragat dan jerawat, oleh itu jika kita hadkan pengambilan makanan yang berminyak adalah suatu perkara yang bagus.

Kita sudah tahu punca jeragat,sekarang kita tengok pula bagaimana tips untuk hilangkan jeragat degil dengan cepat tetapi selamat.


Vitamin-Shaklee-Hilangkan-Jeragat

Mengamalkan Vitamin Shaklee untuk membantu jeragat hilang cepat dan selamat

GLA_Hilangkan_Jeragat
1.GLA COMPLEX

GLA Complex shaklee adalah yang terbaik kerana ia ada 2x ganda lebih GLA berbanding produk lain dipasaran.

GLA Complex ialah sejenis vitamin yang tolong perbetulkan hormon badan. Bila umur meningkat, hormon jadi lebih tak stabil. Banyak puncanya, stress. monopaus, radikal bebas, pil perancang, hamil dan sebagainya. Remaja juga sering kali mengalami masalah hormon tidak stabil.

Bila hormon stabil, kulit jadi sihat dan kuat. Senanglah jeragat hilang.

Selain itu, GLA Complex juga ada vitamin E yang memulihkan sel jeragat, menegang dan mencerahkan tompok hitam.

Tugas penting GLA Complex:
  • Membantu menstabilkan hormon dengan CEPAT,
  • Meningkatkan penyembuhan sel mati.
  • Memudarkan bintik hitam akibat sel rosak
  • Menghalang antara punca utama jeragat iaitu 'Sunburn'
  • Menegang dan awet muda.

VitaminC_Hilangkan_Jeragat


2.SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS

Vitamin C penting untuk pembentukan kolagen. Badan kita perlukan vitamin C tetapi badan kita tak dapat hasilkan vitamin C dengan sendiri, ramai wanita yang makan kolagen tetapi lupa nak ambil vitamin C dalam diet pemakanan seharian.

Dalam banyak kajian, vitamin C dibuktikan boleh mencerahkan kulit jeragat dengan cara menyihatkan kulit.

Vitamin C shaklee ni dia paling hebat sebabnya bersifat sustained release.Di mana vitamin C dilepaskan sedikit demi sedikit iaitu 100mg setiap 1 jam. Jadi tiada istilah pembaziran vitamin c di buang melalui air kecil. Badan kita akan dapat menyerap Vitamin C dengan maksimum yang mungkin.

Tugas penting Vitamin C:
  • Menyihatkan kulit dengan CEPAT.
  • Membantu tubuh menghasilkan kolagen dengan BANYAK
  • Menaikkan antibodi kulit 
  • Mencerahkan kulit dengan semulajadi
  • Menaikkan seri wajah dari keadaan kusam
  • Membantu mengatasi sel mati dan hitam
VitaminE_Hilangkan_Jeragat
3.VITAMIN E - Melindungi Kulit Daripada Sinar UV

Seperti yang saya ceritakan di awal entry, sinar uv merupakan salah satu faktor utama jeragat. Jadi dengan mengamalkan Vitamin E, sel kulit kita akan menjadi kuat untuk melawan sinar UV A & B.

Vitamin E terkenal dengan vitamin awet muda, dimana ia melambatkan proses penuaan. Vitamin E akan membantu mengurangkan kesan tompok hitam (jeragat), jadi MESTI ambil Vitamin E!
Vivix_Hilangkan_Jeragat
4.VIVIX SHAKLEE - Highly Recommended

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih antioksidan berbanding Resveratrol. Kesannya adalah paling hebat untuk kecantikan kulit.

Kenapa Vivix Hebat?


Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan suplemen pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

Keistimewaan Vivix Untuk Menghalang Jeragat

  • Vivix tinggi antioksidan,dimana sifat utama antioksidan adalah menutralkan kesan tindakbalas kulit pada serangan sinar UV,hormon tidak stabil,radikal bebas dan sebagainya.
  • Radikal bebas ialah sejenis sel rosak, yang akan menjadikan sel kulit tidak bermaya,lemah,mudah rosak dan mati. Sel mati itulah jika dibiarkan akan membentuk jeragat.
  • Oleh itu Vivix akan merawat dan melindungi kulit dari rosak.
  • Mengatasi punca utama jeragat seperti hormon tidak stabil, kekurangan kolagen dan termasuk keturunan.
  • Mencerahkan jeragat dan memberikan tona kulit yang sekata.

MENGGUNAKAN KRIM JERAGAT PALING BERKESAN DAN SELAMAT


Tahukah anda,kebanyakan krim jeragat dipasaran memberikan kesan pengelupasan dan menghakis kulit muka,jika digunakan dalam jangka masa yang panjang ia akan mendatangkan kemudaratan kepada kulit anda dan akan menambahkan lagi tompokan hitam atau jeragat.

Krim Jeragat Youth Radiance C + E merupakan krim jeragat paling berkesan pada abad ini.

Apa Yang Istimewanya Krim Jeragat Youth Radiance C + E Shaklee ini?


✔ Bebas dari 1,500 bahan kimia merbahaya.
✔ 100% kandungan ialah vitamin berkualiti dan semulajadi dengan fungsi memperbaiki sel jeragat dengan aktif.

✔ Mencerahkan jeragat dengan cara menyihatkan sel dan penghasilan sel baru.

KRIM JERAGAT RADIANCE C + E
  • Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
  • Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
  • Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
  • Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.
Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

TESTIMONI JERAGAT HILANG DENGAN VITAMIN SHAKLEE DAN KRIM JERAGAT YOUTH



Testimoni_jeragat_vitamin_Shaklee



Testimoni_jeragat_vitamin_Shaklee



Testimoni_jeragat_vitamin_Shaklee

Sekarang anda yakin jeragat yang dah berkurun lamanya di wajah anda dapat hilang?Pengalaman saya sendiri yang telah menggunakan pelbagai produk untuk masalah jeragat tidak pernah berkesan.Tapi semenjak saya kenal vitamin shaklee dan menggunakan Youth Skincare Shaklee,jeragat baru tidak lagi keluar dan jeragat yang ada telah beransur pudar.Puas hati sangat.

Dengan Vitamin Shaklee dan Youth Shaklee,anda bukan sahaja dapat jimat dari segi kewangan malah dapat jimat masa untuk CANTIK.Kecantikan adalah hak milik semua.Itupun jika anda bertindak sekarang!!!

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.

Order_VItamin_Jeragat_Shaklee

Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 

ANDA BERMINAT DENGAN TIPS HILANGKAN PARUT JERAWAT DENGAN CEPAT?KLIK SINI.



Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121