Sunday, 4 November 2018

Youth Eye Treatment Terbukti Menghilangkan Mata Panda Dengan Cepat

Dari kerana mata, yang mempunyai kuasa
Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa..

Betulkan,dari mata jatuh ke hati.Tempat pertama kita pandang sudah tentulah mata seseorang.Bayangkan bila mata kita lebam,berkedut, nampak tidak bermaya,rasa-rasa kita selesa tak dengan keadaan kita macam tu nak jumpa dengan orang ramai?Secara tidak langsung,ia telah menggugat rasa keyakinan diri kita kan..

Mata-panda-hilang-dengan-eye-treatment-youth

Perasan tak,walau pun kita tak senyum,ada garis halus kat bahagian mata kita,ok itu maknanya garis penuaan. Kedutan pula timbul bila kita senyum.Jika anda mengalami kedua-dua tanda yang yati sebutkan..maknanya mata anda perlukan sesuatu untuk kembalikan kecantikan mata anda.


Youth-Restoring-eye-Treatment

RESTORING EYE TREATMENT


MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan mampu baiki masalah yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap.Ianya bukan sekadar untuk mata!

Kenapa Mesti Pilih Eye Treatment Youth?

Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*

Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.**

Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat.**

Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut.

Hebat bukan?

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.




Keistimewaan-Youth-Restoring-Eye-Treatment

Apa yang istimewanya Eye Treatment SHaklee ni berbanding yang lain?

✔️100% VEGAN
✔️TANPA PARABEN
✔️DIUJI SECARA DERMATOLOGI
✔️BEBAS KEKEJAMAN
✔️TIDAK MENYUMBATKAN LIANG PORI
✔️FORMULASI TANPA 1,500 BAHAN MERBAHAYA
✔️100% WANITA TERBUKTI MEMILIKI KULIT LEBIH MUDA

Bagaimana Youth Restoring Eye Treatment Bertindak Dalam Memberikan Mata Yang Cantik?



MENGEMBALIKAN

Peptide Blend unik mengembalikan sistem isyarat kulit dan menyokong penghasilan kolagen
Melembapkan dengan mengekalkan air pada kulit
Menyerap sehingga 1000x beratnya di dalam air untuk melembapkan

MENGURANGKAN

Penampilan Garis Halus
Kedutan di Sisi Luar Lipatan Mata
Sembap
Lingkaran Hitam

MENYEGARKAN
Cooling Tip merangsang peredaran mikro untuk:
-Mengekalkan mata yang segar
-Mengurangkan kemerahan di bawah mata
-Mengurangkan mata yang sembap

TESTIMONI MENUNJUKKAN YOUTH EYE TREATMENT TERBUKTI BERKESAN


Testimoni-Youth-Eye-Treatment-Shaklee
TESTIMONI 1



Testimoni-Youth-Eye-Treatment-Shaklee
TESTIMONI 2

Sampai bila kita nak dikenali sebagai mata panda walaupun tiada anak kecil untuk berjaga malam kan?Sampai bila kita nak kelihatan lebih tua dari usia sebenar disebabkan masalah kedutan pada mata?Shaklee dah keluarkan produk yang terbaik dan terbukti secara ujian klinikal.Peluang anda untuk dapatkan mata yang cantik sekarang!!

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya 013 222 1663 yati atau klik sahaja icon dibawah untuk pembelian terus secara online.

Order-Youth-Eye-Treatment
Anda inginkan HARGA MURAH dan PENJIMATAN sehingga 15 % ke 20% barangan shaklee?Daftar diri anda sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri dengan yati sekarang.Penjimatan berganda akan anda peroleh! 
Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim 
Fanpage:Haryati to U Vitamin
Email:haryati.yasim@gmail.com 
sms / whatsapp :0132221663 
ID No :909121

No comments:

Post a comment