Thursday, 12 January 2017

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE

Keistimewaan vivix shaklee adalah terletak kepada ramuan yang digunakan dalam Vivix itu sendiri.
Jika dibandingkan dengan bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan sebotol vivix, harga yang dijual sangatlah murah. Ini kerana bahan2 yang shaklee guna sangatlah berkualiti, berkhasit dan terbukti berkesan.

ANGGUR MUSCADINE
Anggur Muscadine merupakan salah satu ramuan exclusive yang terkandung dalam pembuatan Vivix.Mari kita baca fakta menarik tentang buah ini yang dikatakan harganya mencecah rm100 sebiji... wow baik beli sebotol Vivix dari sebiji Anggur Muscadine ini kan.... 
.

√Anggur muscadine tumbuh semulajadi ditempat yang panas dan lembab berlainan dengan anggur lain yang memerlukan tempat sejuk dan dingin.

√Ia dikenali sebagi super grapes kerana saiznya yang boleh membesar sebesar BOLA GOLF!

√Anggur muscadine mempunyai kulit yang keras dan tebal berbeza dengan anggur biasa yang mempunyai kulit yang lembut dan nipis .

√Anggur muscadine tidak perlu di sembur dengan air dan bahan kimia kerana anggur muscadine boleh menahan suhu panas dan mampu melindungi dirinya dari bakteria dan fungus.

√Anggur biasa mempunyai standard 19 pasang kromosom , anggur muscadin mempunyai 20 pasanglebih 1 kromosom daripada biasa yang menjadikannya lebih tahan lasak dan mampu merawat dirinya apabila diserang serangga dan burung.

√Bukan itu sahaja kerana ia merupakan satu-satunya anggur yang tidak memerlukan semburan racun perosak !

√Menurut Brunswick Biomedical Laboratories of Wareham , Massachusetts pada tahun 2003 , anggur muscadine mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity ) yang tertinggi antara yang mereka pernah kaji.

√6-8 kali ganda lebih tinggi berbanding BLUEBERRIEsKaya dengan antioksidan yang dikenali sebagai Oligomeric proanthocyanidins(OPC). OPC dikatakan mempunyai kuasa antioksida yang lebih kuat berbanding vitamin C dan vitamin E.

√Ia mempunyai kadar RESVERATROL 6x lebih tinggi dari anggur merah. Ia satu-satunya anggur yang mengandungi Ellagic Acid – antikanser dan antiradang.

Hanya bahan yang terbaik & terpilih sahaja digunakan dalam pembuatan Vivix Shaklee..

Sms/whatsapp 0132221663 yatiSekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

No comments:

Post a Comment