Monday, 10 June 2013

Herblax Shaklee;Atasi Masalah Perut Buncit

Sebelum ni saya ada share tentang tip untuk elak perut bunci (baca sini). Jadi, hari ini saya nk bercerita salah satu suplemen shaklee yang sedikit sebanyak dapat membantu menyelesaikan masalah perut buncit dalam erti kata lain untuk mendapatkan perut yg kempis :-)...

Apakah Herb-Lax?

Herblax ialah kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat yang dapat membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Sifat herblax yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Ia juga membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis.Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.

Apakah Kandungan Dalam Herb-Lax?

Ia mengandungi 9 herba semulajadi, iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Apakah Manfaat Utama Herb Lax?
 • Membantu pembersihan najis yang tersekat
 • Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
 • Membantu masalah sembelit
 • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
 • Mengempiskan perut
 • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.
Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ?
 • Pengamal tegar ubat tahan sakit.
 • Mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit 
 • Mereka yang banyak jerawat
 • Pesakit gout
 • Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen
Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Lagi tentang supplement untuk slim, klik sini.
Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

No comments:

Post a Comment